Aslı Enver İle Önder Öztarhan Ayrıldılar Mı? İşte O İddia!

Aslı Enver ile Önder Öztarhan çifti ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Enver ile evlenecekleri konuşulan hatta aileleri tanışan sevgilisi Önder Öztarhan ile ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Aslı Enver ile Önder Öztarhan çifti ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Enver ile evlenecekleri konuşulan hatta aileleri tanışan sevgilisi Önder Öztarhan ile ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Enver ile evlenecekleri konuşulan hatta aileleri tanışan sevgilisi Önder Öztarhan ile ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Aslı Enver ile Önder Öztarhan çifti ayrıldılar mı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Enver ile evlenecekleri konuşulan hatta aileleri tanışan sevgilisi Önder Öztarhan ile ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması aşklarının sona erdiğine işaret olarak yorumlandı. 

 

asli enver ile onder oztarhan cifti ayrildilar mi