Aslı Enver Sürpriz Bir Nikah İle Berkin Gökbudak'la Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Berkin Gökbudak ile evlendiğini duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Berkin Gökbudak ile evlendiğini duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Berkin Gökbudak ile evlendiğini duyurdu.  

 

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile Berkin Gökbudak, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çift, sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Oyuncu Aslı Enver, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile dünyaevine girdi.

 

asli enver berkin gokbudak ile evlendi

 

SÜRPRİZ NİKAH

 

Çift, evde aile arasında kıyılan sade bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Sürpriz bir şekilde evlenen ikilinin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yaptı.

 

“EVET!"

 

Ünlü oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile duyurdu. Eşiyle birlikte verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Enver, gönderisine, "Evet!" notunu düştü. Aslı Enver, geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İlişkimiz devam ediyor, süper gidiyor" şeklinde konuşmuştu.