Aslı Enver Yeni Sevgilisi Berkin Gökbudak İle Yakalandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Berkin Gökbudak ile yürüyüş yaparken objektiflere yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Berkin Gökbudak ile yürüyüş yaparken objektiflere yakalandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Berkin Gökbudak ile yürüyüş yaparken objektiflere yakalandı. 

 

Gossippasta'nın haberine göre; Geçtiğimiz nisan ayında iş insanı Önder Öztarhan ile yollarını ayıran Aslı Enver, gönlünü yine bir iş insanı olan Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Güzel oyuncu, önceki gün yeni sevgilisiyle el ele yürürken görüntülendi. Öte yandan Gökbudak'ın 8 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenildi.Murat Boz ile yıllarca süren ilişkisini 2019 yılında noktalayan güzel oyuncu Aslı Enver, nisan ayında iş insanı Önder Öztarhan ile ilişkisini noktaladı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Enver, aradığı aşkı buldu.

 

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

 

Bir türlü aradığı aşkı bulamayan Enver, yeni aşka yelken açtı. Gossippasta'nın haberine göre, Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile Caddebostan'da el ele görüntülendi. Birlikte zaman geçiren ikili, görüntülendiklerini fark etmedi.

 

asli enver berkin gokbudak ile yakalandi

 

BİR ÇOCUK BABASI

 

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak'ın yakın arkadaşları sayesinde tanıştığı öğrenildi. Yaz başında beri Enver ile birlikte olan Berkin Gökbudak'ın 8 yaşında bir çocuğu var.