Aslı Hünel Çocukluğuyla İlgili Çarpıcı İtiraflarda Bulundu! Hastanelerde Büyüdüm!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu ve şarkıcı Aslı Hünel, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada çocukluğuyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu ve şarkıcı Aslı Hünel, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada çocukluğuyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu ve şarkıcı Aslı Hünel, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada çocukluğuyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

Sabah gazetesinden Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Ekranların enerjik ve sempatik yüzü şarkıcı Aslı Hünel, çocukluğuna dair geçmişe gitti. Ünlü şarkıcı çocukluğunda annesi Şükran Hünel'in hastalıkları sebebiyle çocukluk yaşamadan büyüdüğünü ifade etti. O günlere dair hiç bir isyanda bulunmayan Hünel, annesinin 48 ameliyat geçirdiği o zor günleri yaptığı bir paylaşımla sosyal medya hesabında ilk kez anlattı. Ünlü şarkıcı Aslı Hünel, bir çok alanda aktif halde çalışma hayatına tam gaz devam ediyor. Geçen yoğun sahne programının dışında, sosyal medyayı da aktif kullanan Hünel, gezdiği farklı beldelerinde tanıtımlarını yapıyor. Zaman zaman sosyal medya üzerinden takipçileriyle dertleşen Hünel, anaç yapısını da göstermekten çekinmiyor.

 

BİYOLOJİK ANNE OLAMADIM AMA...

 

Geçtiğimiz günlerde bir takipçine yardımda bulunan Hünel, anne olmak isteyen genç kadının hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmuştu. Hünel "Anaç bir yapım var. Farkında olmadan birçok insanın annesi oldum. Belki de bu yüzden biyolojik olarak anne olamadım. Herkese şefkatli oldum ve yetmeye çalıştım. Şimdi kendi çocuğum olsa arada ciddi bir jenerasyon farkı olacak. Bu da sıkıntı olabilir. O yüzden artık bu konuyu kapattık" ifadelerini kullanmıştı. Çocukluğunu yaşayamadan büyüyen yardımsever şarkıcı, annesinin hastalık zamanında neler yaşadığını ve günlere dair neler olduğunu ilk kez açıkladı. Ünlü şarkıcı çocukluğundan annesi Şükran Hünel'in hastalığını olgunlukla karşıladığını elinden geleni yaptığını ve asla isyan etmediğini dile getirdi. Çocukluk yıllarından bahseden Hünel o günleri sosyal medyadan paylaşımında açıkladı. Hünel "Çocuk olmadım hiç. Çok çabuk büyümek zorunda kalanlardandım. 4 kişilik bir aileyiz. Gelenek ve göreneklerimize bağlıyız. Babam eski Türkiye dans kralı olmuş bir adam. Çok sosyal bir ailem vardı ama çocukluğumu yaşayamamamın sebebi annemin bitip tükenmek bilmeyen ameliyatlarıydı..." ifadeleriyle açıkladı.

 

"ANNEM 48 AMEİLYAT GEÇİRDİ"

 

Hünel paylaşımının devamında "Annem mide ameliyatı oldu. Annemin midesini alıyorlar ve zincirleme devam ediyor. 40 batın 8 göz ameliyatı geçirdi." ifadelerini kullandı. O sıralarda manevi olarak annesinin onun yanında olamadığını ama maddi anlamda sürekli o açığı kapatmaya çalıştığını açıkladı. Aslı Hünel'in abisi Saruhan Hünel'in de aynı zorluklarda annesiyle ilgilendiğini ve okula dahi komşusunun onu yazdırdığını dile getirdi. Komşusunda cici anne dediğini itiraf eden Hünel, "Annemiz hep hastanede yattığı için üst kat komşumuz benim velim olmuştu. İlkokula beni o yazdırmıştı. Ona cici anne diyordum. Bana anne şefkati göstermişti" ifadeleriyle sözlerine devam etti. En unutamadığı anılarını anlatan Hünel "Şımarık bir çocuk olamadık. Bir doğum günümdü babam çok beğendiğim bir spor ayakkabı almıştı. Çok mutluydum. 'Arkadaşlarımla oynayabilir miyim?' dedim. İzin verdiler o gün bana araba çarptı. Saklambaç oynuyorduk. Nereden araba gelir bilemiyordum ve araba çarptı. Bir daha da izin vermediler zaten. Bir doğum günümü de hastanede geçirdim. Annem hastalandı. Bir yıl boyunca hastanede yattı. Ben de doğum günümü hemşireler odasında kutlamıştım." şeklinde açıkladı. Aile hayatına çok önem veren Hünel, daha önce de bikiniyle denize girmeyi reddetmiş ve ailesinin onu bu şekilde magazin haberlerinde görmesini istemediğini dile getirdmişti. Bir çok takipçisinden tebrik alan başarılı sanatçı, şimdilerde yoğun konser programına devam ediyor.



Etiketler: