Aslı İnandık'ın Şarkı Söylediği Videoya Gelen Eleştiriler İnandık'ı Çileden Çıkardı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı İnandık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkı söylediği bir içeriği gelen eleştirilere cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı İnandık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkı söylediği bir içeriği gelen eleştirilere cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı İnandık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkı söylediği bir içeriği gelen eleştirilere cevap verdi. ​ 

 

Bu bir tek bizde var bence!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı İnandık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkı söylediği bir içeriği gelen eleştirilere cevap verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şarkı söylediği bir içeriği gelen eleştirilere cevap veren ünlü oyuncu "Şarkı söylediğim bir videoyu paylaşıyorum, “şimdi de şarkıcı olmuş orayı deniyor” diyo, bu bi tek bizde var bence. Kardeşim sen iş dışında bir hobin, uğraşın olmaması gerektiğine inandırılmışsın ben n’apayım. Bırakın kim ne yapmayı seviyorsa onu yapsın." ifadelerini kullandı. 

 

asli inandik tan sarki soyledigi videoya gelen elestirilere dikkat ceken cevap