Aslı İnandık'tan Okul Traşı Filmi İle İlgili Yorum! Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı İnandık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz aylarda vizyona giren Okul Traşı filmi ile ilgili düşüncelerini paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı İnandık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz aylarda vizyona giren Okul Traşı filmi ile ilgili düşüncelerini paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı İnandık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz aylarda vizyona giren Okul Traşı filmi ile ilgili düşüncelerini paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Bittikten sonra içime öküz oturdu!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Okul Traşı filmi için "Okul Traşı’nı ancak seyredebildim, çok etkileyiciydi gerçekten. Bittikten sonra içime öküz oturdu, uzun uzun ekrana baktım. Ayrıca filmin sonundaki söyleşiniz de pek keyifliydi. Emeğinize sağlık" ifadelerini kullanan İnandık sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

asli inandik in okul trasi filmi yorumu gundem oldu