Aslı Kızmaz Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Aslı Kızmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aslı Kızmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Aslı Kızmaz kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Aslı Kızmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aslı Kızmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Aslı Kızmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Aslı Kızmaz kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

asli kizmaz kimdir nerelidir evli mi

 

Aslı Kızmaz kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir?

 

Aslı Kızmaz Instagram'da yaptığı paylaşımlarla fenomen olan bir isimdir. 1983 doğumlu olan Aslı Kızmaz, medya sektöründe yer alıyor. Dijital Medya, Reklam Pazarlama gibi sektörlerde de görev almış olan Aslı Kızmaz, şu anda da ünlü fenomen Güray Gürsel ile ortak bir iş yürütmektedir. Aslı Kızmaz, İlker Kızmaz ile evlidir. 2016 yılında Naz isminde bir kız çocukları olmuştur. 1983 yılında Eskişehir’de doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 38 yaşındadır. Benden Ne Olur, Olmasa Da Olur adlı kitaplarla en büyük çıkışını yaptı ve tanınmaya başladı.

 

Aslı Kızmaz 1983 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Öğrenim hayatına Eskişehir’de başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde tamamladı. Ardından Dudley College’de bir sene eğitim aldı. Aslı Kızmaz medyadaki kariyerine dijital medya ve reklam pazarlama alanında çalışarak adım attı. Ünlü fenomen Güray Gürsel ile Burusvilis Company şirketini kurdu. Aslı Kızmaz özellikle gebelik döneminde sosyal medya platformlarında yayınladığı postlarla ciddi bir çıkış yakalamıştır. Fenomen olmanın yanında yazarlık da yapan Aslı Kızmaz Benden Ne Olur, Olmasa Da Olur kitaplarının yazarıdır. Yazarın Olmasa Da Olur kitabı filme uyarlanmıştır.

Aslı Kızmaz’ın boyu 1.65 cm kilosu 54 kg ve burcu Oğlak. Göz rengi ise kahverengidir.