Aslıhan Doğan'dan Tom Cruise Paylaşımı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın finali için gittiği İngiltere'de Tom Cruise ile çektiği selfieyi paylaşırken bu kare sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın finali için gittiği İngiltere'de Tom Cruise ile çektiği selfieyi paylaşırken bu kare sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın finali için gittiği İngiltere'de Tom Cruise ile çektiği selfieyi paylaşırken bu kare sosyal medyada gündem oldu.

 

Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan ile Wimbledon tenis turnuvasının finalini izlemek için Londra'ya gitti. Maçta Tom Cruise ile karşılaşan Doğan, ünlü aktör ile çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan ile mutlu bir evlilik sürdüren Aslıhan Doğan, eşiyle birlikte Londra'ya gitti. Wimbledon tenis turnuvasının finalini izlemeye giden çift, verdikleri pozu da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

"GÖREV TAMAMLANDI"

 

Maçta dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise ile karşılaşan Doğan, aktör ile çektiği selfie'yi "Görev tamamlandı." notuyla yayınladı. Aslıhan Doğan'ın paylaşımı, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

aslihan dogan dan tom cruise paylasimi