Aslıhan Gürbüz Nerede Yaşıyorsun Sorusuna Bu Cevabı Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya sayfasından takipçilerinin sorduğu nerede yaşıyorsun sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya sayfasından takipçilerinin sorduğu nerede yaşıyorsun sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya sayfasından takipçilerinin sorduğu nerede yaşıyorsun sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.

 

En son 'Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Aslıhan Gürbüz sağlık sorunları nedeniyle ekrana ara vermiş, İstanbul'u terk etmişti. Gürbüz takipçilerinin 'Nerede yaşıyorsunuz?' sorusuna "Bir suyun kenarında, ağacın altında, ormanın içinde ya da ıssız olmaya yakın bir adada. Birçok kişinin kıymetini bilmediği bir enlem ve boylamda yaşıyorum. Uyandığımda karşı evi değil bir ağacı görmeyi, evden çıkınca AVM'ye değil, patikaya uğramayı çok seviyorum" ifadelerini kullanarak cevap verirken bu sözler sosyal medyada yoğun ilgi gördü.