Aslıhan Gürbüz Taciz Sonrası Çileden Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini taciz eden takipçisine çok sert sözler söylerken çileden çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini taciz eden takipçisine çok sert sözler söylerken çileden çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini taciz eden takipçisine çok sert sözler söylerken çileden çıktı.

 

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisinin Ceylan'ı olarak ekranlara dönmüştü. Aslıhan Gürbüz'ün takıntılı hayranı yüzünden başı dertte. Konuyla ilgili Instagram hesabından sitem eden Gürbüz, paylaşımında; "Aylardır en yakın arkadaşlarımı hack'leyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?" ifadelerini kullandı.

 

aslihan gurbuz cileden cikti