Aslıhan Karalar 23. Yaş Gününü Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 23. yaş gününü kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 23. yaş gününü kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 23. yaş gününü kutladı.

 

Hoşgeldin 23!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 23. yaş gününü kutladı. Aslıhan Karalar, önceki gün yeni yaşını kutladı. 23 yaşına giren oyuncu için annesi Nuray Karalar bir kutlama organize etti. Karalar, fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Mor renkli pastasıyla poz veren oyuncu, altına “Hoş geldin 23” notunu düştü. 

 

aslihan karalar 23 yas gununu kutladi