Aslıhan Malbora'dan Soyadıyla İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Show TV'de yayınlanan "Üç Kuruş" dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, yaptığı açıklamada soyadıyla ilgili önemli sözler söylerken içini döktü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Show TV'de yayınlanan "Üç Kuruş" dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, yaptığı açıklamada soyadıyla ilgili önemli sözler söylerken içini döktü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran güzel oyuncu Aslıhan Malbora, yaptığı açıklamada soyadıyla ilgili önemli sözler söylerken içini döktü. 

 

Üç Kuruş dizisinde bir Roman kızını canlandıran Aslıhan Malbora soyadıyla ilgili hayatı boyunca sıkıntı çektiğini, özellikle lise yıllarında kendisini tobacco dükkanı gibi hissettiğini anlattı.

 

aslihan malbora dan soyadiyla ilgili onemli aciklamalar

 

"O KADAR ÇOK LAKABIM VARDI Kİ"

 

Aslıhan Malbora; 'Soyadınız çok havalı, değiştirdiniz mi ?' sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti. Soyadının doğduğu andan itibaren Malbora olduğunu belirten oyuncu; "Soyadımı seviyorum ama özellikle lise yıllarında ne çektim soyadımdan, o kadar çok tütün ve tütün mamulleri lakabım vardı ki bir ara adımı unuttum, kendimi tobacco dükkanı zannetmeye başladım" şeklinde konuştu.