Aslıhan Malbora Küfür Etti Stüdyo Kahkaya Boğuldu!

Youtube'da yayınladığı "İbrahim Selim ile Bu Gece" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Selim'in yeni bölümdeki konuğu Üç Kuruş dizisinin yıldızı Aslıhan Malbora olurken, ünlü oyuncunun stüdyoda küfür etmesi izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. 

 

Youtube'da yayınladığı "İbrahim Selim ile Bu Gece" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Selim'in yeni bölümdeki konuğu Üç Kuruş dizisinin yıldızı Aslıhan Malbora olurken, ünlü oyuncunun stüdyoda küfür etmesi izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İbrahim Selim'in yeni bölümdeki konuğu Üç Kuruş dizisinin yıldızı Aslıhan Malbora olurken, ünlü oyuncunun stüdyoda küfür etmesi izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. 

 

aslihan malbora studyoda kufur etti

 

Stüdyoda küfür etti! 

 

26 yaşındaki ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, kabiliyetinin yanı sıra güzelliğiyle de sık sık magazin basınında yer buluyor. Şimdilerde yönetmenliğini Sinan Öztürk, senaryosunu Murat Uyurkulak ve Damla Serim'in üstlendiği Üç Kuruş dizisiyle ekranlarda yer alan Malbora, İbrahim Selim'e bilinmeyenlerini anlattı. Aslıhan Malbora, Selim'in kendisine yönelttiği ''En sevdiğin küfür ne?'' sorusuna ''Kalabalık önünde küfür etmeyeyim deyip yardırıyormuşum. Bunu bir Trakyalı arkadaşımdan duymuştum. Bana sempatik geliyor'' diyerek küfür etti.

 

Soyadının öyküsünü anlattı! 

 

Soyadı hakkında da konuşan Aslıhan Malbora, ''Milli Mücadele zamanlarında atalarım mallarını kaybetmiş. Mallarının alabora olmasından geliyor. Aslında birleşik isim ama ciddi bir ses benzerliği var.'' sözleriyle soyadının hikayesini anlattı.

 

 

Eğlenceli sohbetin tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.