Aslıhan Turan'dan Terlik Açıklaması! Gerçekten O Parayı Ödedi Mi?

Sosyal medyada terlikleriyle gündemde olan ünlü eski futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan yaptığı terlik açıklamasında duruma açıklık getirdi. 

 

Sosyal medyada terlikleriyle gündemde olan ünlü eski futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan yaptığı terlik açıklamasında duruma açıklık getirdi. 

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, bir davette giydiği terliklerin fiyatıyla gündeme gelmişti. Konu hakkında konuşan Aslıhan Doğan Turan, kendisine verilen tepkilere de sitem etti Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz günlerde tüylü terliklerinin fiyatıyla gündem olmuştu. Fiyatı 42 bin TL olduğu iddia edilen terlikleriyle ilgili konuşan Aslıhan Doğan Turan, kendisini eleştirenlere sitem etti. Turan, "Bir marka takıntınız var mı?" sorusuna, "Hiç yok. Zaten beni bilen takip eden insanlar senelerdir bilir. Belirli bir çizgim var ve onun da dışına hiç çıkmıyorum. Hiçbir marka takıntım yok. Marka giydiğim zaman, bilindik markalar olduğu zaman haber oluyor. Normal şartlarda asla böyle bir takıntım yok" diye cevap verdi. Turan, "Çıkan haberler karşısında Arda Bey'in tepkisi ne oluyor?" şeklindeki soruya da, "Arda'nın hiç haberi olmuyor. O kadar işi gücü var ki benim terliğimiz haberiyle ilgilenecek vakti yok. Ailemden, eşimden, çocuklarımdan, kayınvalidemden, kayınpederimden böyle eleştiriler gelmiyor. Tabii ki gelen olursa kâale alırım, değerlendiririm. Onları mahcup, rencide edecek hiçbir şey yapmadığım için eleştiri gelmiyor. Ama dıştan gelen haberlere hiç aldırmıyorum" cevabını verdi.