Astrolog Dinçer Güner'in Canlı Yayındaki Küfürlü Sözleri Olay Oldu!

Astrolog Dinçer Güner canlı yayında neler söyledi? TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü astrolog Dinçer Güner canlı yayında söylediği küfürlü sözlerle sosyal medyada gündem oldu. Peki astrolog Dinçer Güner canlı yayında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Astrolog Dinçer Güner canlı yayında neler söyledi? TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü astrolog Dinçer Güner canlı yayında söylediği küfürlü sözlerle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü astrolog Dinçer Güner canlı yayında söylediği küfürlü sözlerle sosyal medyada gündem oldu. Peki astrolog Dinçer Güner canlı yayında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Astrolog Dinçer Güner canlı yayında neler söyledi? 

 

Astrolog Dinçer Güner bu sabah katıldığı Müge ve Gülşen ile 2. sayfa programında Hande Kazanova'nın yeni yıla nasıl giriyoruz? Dinçer'cim sözlerini "S..i tutarak" şeklinde yanıt verdi Bu sözler kısa sürede sosyal medyada kulaktan kulağa yayılırken, kullanıcılar binlerce yorum yaptı ve astrolog Dinçer Güner sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o anlar;