Asude Kalebek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Asude Kalebek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Asude Kalebek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Asude Kalebek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Asude Kalebek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Asude Kalebek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Asude Kalebek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Asude Kalebek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

asude kalabek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Asude Kalebek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Asude Kalebek kimdir? Tiyatro ve dizi oyuncusu. 18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu. İstanbul Boğaziçi Üniversitesinde öğrenimine devam ediyor. Asude Selma Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosundaki sahne çalışmaları yanı sıra 2021 yılında Netfix'in Türk yapımı dizilerinden biri olan Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. 18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu Asude Selma Kalebek 22 yaşındadır. Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisi olan Asude Selma Kalebek okulun yanı sıra oyunculuk alanında da kendisini geliştiriyor. Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’ nda eğitimine devam ediyor. Kalebek Instagram'da, "asudekalebek" kullanıcı adı ile paylaşım yapıyor. İkizler burcudur.