Asya Emhan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Asya Emhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Asya Emhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Asya Emhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Asya Emhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Asya Emhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Asya Emhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Asya Emhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

asya emhan kimdir nerelidir sevgilisi var mi 1

 

 

Asya Emhan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

9 Ocak 1998 tarihine dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Asya Emhan tasarımcı olarak çalışmaktadır. İstanbul Üniversitesi’nden mezun olan Emhan sosyal medya üzerinden markalara, mekanlara ve otellerle tanıtım üzerine çok sayıda işbirliği yapmaktadır. Aslen Ankaralı olan ünlü sosyal medya fenomeni İstanbul’da ailesiyle yaşamaktadır. Bilinen herhangi bir ilişkisi yoktur.

 

asya emhan kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

 

Oğlak burcudur. Tamamen burcunun özelliklerini taşıdığını söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni tam bir işkolik ve hayatı çalışmak üzerini kurulu. Birşeyleri başarmak, sevilmek, sevmek, güzel yerlere gelmek kendisi için hayattaki en güzel şeylerden biri. Uyum hastası olduğunu söyleyen Emhan disiplinli ve programlı yaşamayı sevdiğini söylüyor.

 

Instagram’da paylaştığı fotoğraflarda soğuk olduğu söylense de gerçekte çok esprili ve eğlenceli bir kişiliği olduğunu söylemektedir. Günlük hayatında kendisini tanıyanların  Emhan’ı hep gülerken gördüklerini söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni hayatında üzülmek ya da kendisini üzebilecek birşeye yer olmadığını böyle bir durumla karşılaştığında hiçbirşeyi kafasına takmadan unuttuğunu herkesin böyle yapmasını tavsiye ediyor. O yüzden genel kişilik özelliklerinin rahat ve mutlu olduğunu söylüyor.

 

asya emhan kimdir nerelidir sevgilisi var mi 3

 

Asya Emhan’ın en sevdiği yemek mantı ve yaprak sarması. En sevdiği şehir Çanakkale, en sevdiği belde Bozcaada. Bozcaada’ya her sene hiç sıkılmadan gittiğini söylüyor. Genel olarak Bozcaada’ya aşık olduğunu kendisini tanıyan herkesin bildiğini ifade ediyor. Bozcaada’dan bahsederken bile çoğu zaman mutlu olduğunu söylüyor ve buranın kafa dinleyebileceği tek yer olduğunu söylüyor.

 

Hobileri arasında gezmek, yeni şehirler ve ülkeler keşfetmek, yeni tatlar denemek yer alıyor. Bunların paha biçilemez şeyler olduğunu söylüyor. Bu hobilerini fotoğraflamak ve sevenleriyle paylaşmak hayatta en çok mutluluk duyduğu şeylerin başında geliyor. Ayrıca Atelieriz isminde bir markanın kurucusu ve sahibidir. Instagram'da asya_emhan ismiyle paylaşım yapan ünlü sosyal medya fenomeni Asya Emhan'ın bu yazı hazırlanırken 199 bin takipçisi bulunmaktadır. 



Etiketler: