Ata Benli Ameliyat Oldu! Sağlık Durumu Nasıl? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonucu kalçasını kırmış ve ameliyat olacağını açıklamıştı. Bugün ameliyat olan Benli'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Peki sağlık durumu nasıl? İşte detaylar..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonucu kalçasını kırmış ve ameliyat olacağını açıklamıştı. Bugün ameliyat olan Benli'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Peki sağlık durumu nasıl? İşte detaylar.. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, kalça kırığına bağlı olarak ameliyat oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada geçirdiği operasyon ile ilgili bilgiler veren Benli "Sağ salim ameliyattan çıktım arkadaşlar. Arayan, soran, dua eden herkese çok teşekkür ederim. Durumumu bilip de ses çıkarmayanları da yazdım kenara artık hayatımda yerleri yok" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;