Ata Benli'den Murat Özarı İçin Sert Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Ekstra'da yorumculuk yapan Murat Sarı hakkında sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Ekstra'da yorumculuk yapan Murat Sarı hakkında sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Ekstra'da yorumculuk yapan Murat Sarı hakkında sert sözler söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Murat Özsarı için "Hahaha Murat Özarı yine Ramazan’da içmiş ne konuştuğunu bilmiyor şaka gibi ulan insan utanır biraz ağzını açmaya NE ALAKASI VAR anlattıklarının. Hayatımda gördüğüm en rezil Survivor Ekstra. Murat zaten alkollü belli konuyu takip edemiyor. Furkan garibim amcayı idare etmeye çalışıyor ama nafile adam VTR’den bir haber internet yorumlarını okuyor Semih seni çok iyi anlıyorum yazık sana cidden Semih Öztürk. Fjsjsjs Murat Özarı’nın arpasını kim vermiş adam yarışmadan bir haber yorum yapıyor. Konseyde kim çıktı desen 5 dk kalır suratına bakar hahaha bu adamlar para kazanıyor çok yazık. Demin rezil oldu zaten yayını bile izlemedi. Bu kadar da düşmeyin." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni tepkisiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklamalar,