Ata Benli'den O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de Hasan Can Kaya Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın O Ses Türkiye yılbaşı özel programındaki performansı için yorumlarda bulunurken, Youtube'daki içeriklerini silmesine bir kez daha tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın O Ses Türkiye yılbaşı özel programındaki performansı için yorumlarda bulunurken, Youtube'daki içeriklerini silmesine bir kez daha tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın O Ses Türkiye yılbaşı özel programındaki performansı için yorumlarda bulunurken, Youtube'daki içeriklerini silmesine bir kez daha tepki gösterdi.

 

Yolu açık olmasın! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hasan Can Kaya için "Hasan Can Kaya kendi ipini nasıl kesti? Gerçekten gram mimik oynamadı O Ses Türkiye'de. Yolu çok zor. Açık da olmasın zaten YouTube’da onu oraya getiren kitleyi yok sayarak tüm bölümleri sildi." ifadelerini kullanan Benli sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;