Ata Benli Sağlık Durumuyla İlgili Bilgi Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada düşmeye bağlı geçirdiği ameliyat sonrası sağlık durumuyla ilgili son bilgiler verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada düşmeye bağlı geçirdiği ameliyat sonrası sağlık durumuyla ilgili son bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada düşmeye bağlı geçirdiği ameliyat sonrası sağlık durumuyla ilgili son bilgiler verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bugün ses etmedim, 2 hafta antibiyotik kullanımından sonra enfeksiyon geçmek üzereymiş.Doku örneği aldılar. Perşembe sabahı inşallah son bir kez daha kontrole gideceğim. Şu an yara kapandı gibi ayrıca tek koltuk değneği ile rahatça yürüyorum 1 aydan sonra. Umarım her şey iyi olur" ifadelerini kullanan Benli paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

Ata Benli Sağlık