Ata Demirer'den Mahalleye Dönüş Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yıllar sonra büyüdüğü mahalleye döndüğünü ifade eden paylaşımı ile sosyal medyada hayranlarından yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yıllar sonra büyüdüğü mahalleye döndüğünü ifade eden paylaşımı ile sosyal medyada hayranlarından yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yıllar sonra büyüdüğü mahalleye döndüğünü ifade eden paylaşımı ile sosyal medyada hayranlarından yoğun ilgi gördü​.

 

ata demirern den mahalleye donus paylasimi

 

Mahalleye döndü!

 

Yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün çekimlerine başlayan komedyen ve oyuncu Ata Demirer, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla hayranlarını duygulandırdı. Ata Demirer, yeni sinema filmi ‘Bursa Bülbülü’nün çekimlerine başladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçen hafta duyurmuştu. Bu paylaşım hayranları tarafından sevinçle karşılanmıştı. Demirer, Twitter hesabından yaptığı ve “Mahalleye dönüş” diye yazdığı yeni bir paylaşımla da sevenlerini duygulandırdı. Filmin çekimlerini çocukluğunun geçtiği Bursa’daki mahallesinde gerçekleştiren oyuncu, çocukken çekildiği pozun aynısını aynı yerde verdi. Ata Demirer’in cami kapısına yaslanmış eski ve yeni resmini gören takipçiler çok duygulandıklarını dile getirdi.



Etiketler: