Ata Demirer'in Son Hali Görenleri Şoke Etti! Tanınmaz Halde!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer'in son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, o fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer'in son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, o fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sinema çalışmaları için inzivaya çekilen ve gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer'in son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, o fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son halini görenler şok geçirdi!

 

Ata Demirer, uzun süredir yeni film çalışmaları için medyadan uzaklaşmıştı. Ünlü komedyenin fit hali görenleri şaşırttı. Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer son haliyle hayranlarını şaşırttı. Yeni bir film projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanan komedyen, uyguladığı diyet sayesinde 50 kilo verdi. Bir dönem 140 kilo olan ve son dönemde 50 kilo vererek eski görüntüsüne veda eden sanatçı, fit haliyle sevenlerini hem şaşırttı hem de beğenisini aldı.

 

İşte o fotoğraf;

 

ata demirer in son halini gorenler sok gecirdi taninmaz halde