Ata Demirer Takvim'in Bravo Ata Haberini Yalanladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Ata Demirer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Takvim gazetesinin "Bravo Ata" haberini yalanlarken, kendisinin Bozcaada'da değil 22 gündür İstanbul'da olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Ata Demirer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Takvim gazetesinin "Bravo Ata" haberini yalanlarken, kendisinin Bozcaada'da değil 22 gündür İstanbul'da olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Ata Demirer, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Takvim gazetesinin "Bravo Ata" haberini yalanlarken, kendisinin Bozcaada'da değil 22 gündür İstanbul'da olduğunu söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Takvim gazetesinin "Komedyen Ata Demirer, bu kez de kalpleri ısıttı. Oyuncu sevgilisi Alara Bozbey’le Bozcaada’da karantinada olan Demirer, yaşlı komşularıyla her gün yakından ilgilenip onların market gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Türkiye'nin en başarılı komedyenlerinden Ata Demirer'den örnek davranış. 47 yaşındaki sanatçı, Coronavirüs salgını nedeniyle oyuncu sevgilisi Alara Bozbey ile kendisini herkes gibi karantinaya aldı. Demirer, Bozcaada'daki evinden çıkmazken sadece çok acil ihtiyaçları için karaya yani Geyikli Kasabası'na gidiyor. Bozcaada'da birçok yaşlı komşusu olan başarılı komedyen, onlar için seferber olmuş durumda… Komşularının alışveriş gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan Ata Demirer, sık sık evlerine giderek de yaşlı komşularını kontrol ediyor. Başarılı komedyen, bu tavrıyla Bozcaada halkının gönlünü bir kez daha fethetti." haberini yalanlayan ünlü komedyen "22 gündür İstanbul’da ve evin içindeyim  rüyasını anlatıyor sanırım?" ifadelerini kullanırken haberi yalanladı. 

 

İşte o paylaşım;