Ata Demirer Verdiği Kilolar Ve Mal Varlığı İle İlgili Konuştu! Dikkat Çeken Sözler!

Son dönemde verdiği kilolarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Ata Demirer konuk olduğu programda verdiği kilolarla ve mal varlığıyla ilgili konuştu. 

 

Son dönemde verdiği kilolarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Ata Demirer konuk olduğu programda verdiği kilolarla ve mal varlığıyla ilgili konuştu. Son dönemde verdiği kilolarla ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Ata Demirer konuk olduğu programda verdiği kilolarla ve mal varlığıyla ilgili konuştu. 

 

Yönetmen, oyuncu ve komedyen Ata Demirer konuk olduğu bir programda verdiği kilolarla ilgili konuştu. Sibel Arna’nın ‘Ne Olursan Ol, Rahat Ol’ isimli programına konuk olan Ata Demirer verdiği kilolarla ilgili konuştu. Daha önce 22 kilo verdiğini açıklayan Demirer, “Bir arkadaşım mide ameliyatı oldu. Doktor ekmek yememesi gerektiğini söylemiş. Sadece sabah kahvaltısında bir dilim, öğlen ve akşam yok. Ben de aynı taktiği uyguladım. Günde de bir saat ya yüzdüm ya yürüdüm” ifadelerini kullandı.

 

“BANA NE ARAZİDEN ARABADAN”

 

Yazı Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde geçiren Ata Demirer, “Bozcaada’da 20 sene önce mülki olarak neyim varsa aynı şekilde devam ediyor. Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim” dedi. Özel hayatında kimse olmadığını da belirten Demirer, “Yalnızım boşum. Allah verirse verir ben yeni birini aramıyorum. Hiç bilmiyorum ben bu işleri. İnsan sevmek istiyor tabii ama denk gelmeyince de sevemiyorsun. Bir de şöyle tuhaf bir çağa girdik her şey çok materyalist. Fizik de öyle. Herkes birbirini fiziğine göre değerlendiriyormuş gibi” diye konuştu.



Etiketler: