Atakan Çelik Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Atakan Çelik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Atakan Çelik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Atakan Çelik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Atakan Çelik kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Atakan Çelik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Atakan Çelik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Atakan Çelik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

atakan celik kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Atakan Çelik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Atakan Çelik kimdir? 3 şubat 1990 tarihinde İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelen Atakan Çelik, 1.83 boya sahiptir. İktisat bölümünden mezun olan Atakan Çelik, çocukluk hayalinin oyunculuk olduğunu ifade ediyor. Tiyatro ve oyunculuk konusunda her zaman hevesinin olduğunu, her milli bayram ve müsamerelerde mutlaka sahnede yer aldığını ifade eden Atakan Çelik, annesinin 'sigortalı işin olsun' ısrarı üzerine bir müddet sahnelerden uzaklaşmıştır. Atakan Çelik 1990 yılında İstanbul'un Beşiktaş ilçesinden dünyaya geldi. Tiyatro Avare'de oyunlarda rol aldı. 1990 yılının Şubat ayında dünyaya gelen Atakan Çelik Kova burcudur. Boyu 1.83 cm, kilosu ise 76’dır. BKM Mutfak ekibi, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alan Çelik, ayrıca büyük ses getiren Organize İşler 2: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Bahadır karakterini canlandırmıştır. Eğitim hayatını İktisat bölümü üzerine tamamlayan yakışıklı oyuncu, 2017 yılında Zeynep Mızrak ile evlenmiştir. Yılmaz Erdoğan hem yazdığı hem oynadığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin kadrosunda Asım Noyan'ın (Yılmaz Erdoğan) damadı olarak rol aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alıyor. BKM ekibinde yer alan oyuncu, BKM Mutfak'ta gösteriler yapmaya devam ediyor.