Atakan Işıktutan'dan Nisa Bölükbaşı'nın Sakatlığı İçin Dikkat Çeken Yorum!

Survivor 2022 All Star'da heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde sakatlanan Nisa Bölükbaşı'nın sakatlığı ile ilgili yine sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda eden eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan yaptığı paylaşımda dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Survivor 2022 All Star'da heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde sakatlanan Nisa Bölükbaşı'nın sakatlığı ile ilgili yine sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda eden eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan yaptığı paylaşımda dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da sakatlanan Nisa Bölükbaşı'nın sakatlığı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

atakan isiktutan dan nisa bolukbasi nin sakatligi icin dikkat ceken yorum

 

Sakatlıktan dönerse şampiyon olabilir!

 

Survivor 2022 All Star'da heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde sakatlanan Nisa Bölükbaşı'nın sakatlığı ile ilgili yine sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda eden eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan yaptığı paylaşımda dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nisa Bölükbaşı'nın sakatlığı ile ilgili "Nisa öncelikle çok geçmiş olsun hem sana hem anne babana sabır dilerim. Şunu söylemeliyim Nisa bu sakatlığı atlatır dönerse  şampiyon olabilir hiç şaşırmam. Böyle bi kalabalık kitle ben hiç görmedim" ifadelerini kullanan Işıktutan sosyal medyada gündem oldu.