Atilla Taş'ta Korkulan Olmadı! Korona Virüsü Testi Negatif Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Atilla Taş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü testinin negatif olduğunu söyledi ve bu süreçte yanında olan hayranlarının desteği için teşekkür etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Atilla Taş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü testinin negatif olduğunu söyledi ve bu süreçte yanında olan hayranlarının desteği için teşekkür etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Atilla Taş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü testinin negatif olduğunu söyledi ve bu süreçte yanında olan hayranlarının desteği için teşekkür etti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Evet canlarım beni merak ettiniz biliyorum. Dün Covid 19 testi oldum. Bugün sonuç geldi. Çok şükür negatif çıktı. Mevsimsel grip geçiriyormuşum. Hepinize çok teşekkür ederim. Seviyorum sizi vefalı köftehorlar." ifadelerini kullanan Taş bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,