Atiye Dizisi Aslında Ne?

Youtube'da yayınladıklarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber ViBio, yayınladıkları videolarında Atiye dizisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattılar. 

 

Youtube'da yayınladıklarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber ViBio, yayınladıkları videolarında Atiye dizisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattılar. Son dönemde yayınladıkları içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber ViBio, yayınladıkları videolarında Atiye dizisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattılar.

 

Bak baştan söylüyorum Atiye dizisini sakın izlemeye kalkmayın, çünkü başından kalkamıyorsunuz. Hala izlemediyseniz tabi…. Netflix Türkiye’nin ikinci yapımı Atiye’nin ilk sezonu yayınlandı. Birçoğumuz şimdiden ikinci sezon için gün saymaya başladık bile.

 

İçinde ne gizemler, ne soru işaretleri, ne anlamlar vardı ama. O yüzden çok uzatmadan hemen sizi atiye dizisinin Vibio'suna alalım. Atiye aslında kim? Sembolünün anlamı ne? Nemrut ve Göbeklitepe neden özellikle mekan olarak seçildi.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz. 



Etiketler: