Atiye Mi? The Witcher Mı? Yoksa Mesih Mi? Hangisi Daha İyi?

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Zorba, ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Atiye, The Witcher, Mesih dizilerini değerlendirirken hangisinin daha iyi olduğunu söyledi.

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Zorba, ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Atiye, The Witcher, Mesih dizilerini değerlendirirken hangisinin daha iyi olduğunu söyledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Zorba, ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Atiye, The Witcher, Mesih dizilerini değerlendirirken hangisinin daha iyi olduğunu söyledi. 

 

NETFLIX sayesinde Ocak ayına 3 yıldız dizi ile başladık ve bu ay bu çok konuşulan 3 dizinin de çok farklı konuları olsa da hem güzel yanları hem de aynı sıkıntıları vardı! O yüzden Ezgi Zorba, Atiye vs The Witcher vs Messiah konseptiyle, çok da kıyas yapmadan bu 3 diziyi tek videoda inceledi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.