Atiye'nin İkinci Çocuğunun İsmi Belli Oldu! Nadir Bir İsim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Atiye'nin ikinci çocuğunun ismi belli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Atiye'nin ikinci çocuğunun ismi belli oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Atiye'nin ikinci çocuğunun ismi belli oldu. 

 

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre; Beş yıl önce Erol Sebebci ile evlenen ve 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği kızını kucağına alan Atiye, geçtiğimiz aylarda ikinci kez hamile olduğunu duyurmuştu. İkinci kez anne olmak için gün sayan ünlü isim, eşiyle birlikte katıldığı bir ödül töreninde bebeğine vereceği ismi açıkladı. 'Don't Think', 'Salla', 'Budur' gibi şarkılarla adını geniş kitlelere duyuran, pop müziğin başarılı isimlerinden Atiye, 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. 34 yaşındaki şarkıcı, 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği kızını kucağına alarak ilk kez annelik sevinci yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda ise ünlü sanatçıdan müjdeli haber gelmişti. Beş yıl önce hayatını birleştirdiği Erol Sebebci ile mutlu bir evlilik sürdüren Atiye, ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu.

 

"KIZIM KARDEŞİNİ BEKLİYOR”

 

Son olarak önceki gün bir ödül törenine katılan Atiye ve eşi Erol Sebebci, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 8 aylık hamile olan Atiye, şöyle konuştu: Çok heyecanlıyız, bir kızımız daha oluyor. Kızım Ferah Feza da kardeşini uzun zamandır biliyor ve heyecanla bekliyor. Neden gelmiyor diye soruyor. İsim konusunda bir karara vardıklarını söyleyen ünlü çift, "Adı Neva olacak. İsim araştırırken çok hoşumuza gitti bizim. Makam adı Türk müziğinde. İkimiz de bayıldık, özellikle nadir bir isim olduğu için” açıklamasını yaptı.



Etiketler: