Avatar 2'den Yeni Fragman Geldi!

Avatar 1 filmi 2009 yılında vizyona girmişti. Adeta izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıllık hasretin ardından merakla beklenen o filmden güzel haberler geldi. Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filmi için sosyal medya üzerinden yeni fragmanı paylaşıldı. Çok kısa süre içerisinde milyonlarca kişi görüntüledi. Avatar 2 filmi Türkiye'de 16 Aralık'ta sinemalarda vizyona girecek. 

 

İlk filmiyle dünya çapında büyük hasılat elde eden ve 2009 yılında vizyona giren Avatar filmi, yayınlandığı dönem dünyanın ilk 3D filmi olarak tarihe geçmişti. Yönetmen James Cameron’ın merakla beklenen Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminin uzun fragmanı yayınlandı. Fragmanında görüntüleri ise izleyenleri büyüledi. Avatar'ın fragmanı kısa sürede milyonlarca defa görüntülendi.

 

AVATAR 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

 

Avatar: The Way of Water, ilk filmden neredeyse 10 sene sonrasını anlatacak. Filmde Jake, Neytiri ve çocuklarından oluşan Sully ailesinin hikâyesi anlatılacak. Yönetmenliğini ve yapımcılığını James Cameron'un üstlendiği filmde pek çok başarılı isim yer alacak.

 

AVATAR 2 OYUNCULARI KİMLERDİR?

 

Açıklandığına göre oyuncular Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald, ilk filmdeki rollerini yeniden canlandıracakken, Sigourney Weaver farklı bir rolle geri dönecektir. Yeni oyuncular arasında Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones yer almaktadır.