Avengers Endgame'deki Saçmalıklar!

Youtube’da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile adından sıkça söz ettiren ünlü Youtuber Murat Soner, kanalında yayınladığı videosunda bu kez Marvel’ın son filmi Avengers Endgame’deki saçmalıklardan bahsetti.

 

Bu videoda Avengers Endgame’deki saçmalıklardan bahseden ünlü Youtuber, film ile ilgili eleştirilerini takipçileri ile paylaştı. Filmin Marvel Sinematik Evreni'nin 22 filmlik serisinin "son filmi" olduğunu belirten ünlü Youtuber, filmin izleyici tatmin etmek adına uzun tutulmuş olmasından bahsetti ama Youtuber’a göre yine de bu da çoğu kişiyi tatmin etmedi. Çünkü filmi uzatan; sadece gereksiz diyaloglar. Bir gün biliyoruz ki bu seri en başa tekrar dönecektir.

 

Son filmin bir çok kişi için hayal kırıklığı olduğundan bahseden ünlü Youtuber, onca kahramanın kurtaramadığı evreni sonunda bir sıçanın kurtarmış olmasının tuhaf olduğundan bahsetti. Ant Man tüm evrendeki canlıların yarısı yok olduğu için minibüsünün içinden gittiği kuantum diyarında kalıp geri dönemiyor.

 

Ne hikmetse o minibüsü bulup da bir depoya kaldıranlar içini açıp neymiş bu düğmeler diye 5 yıl boyunca dokunmuyor ama bir sıçan, pelerin ya da tayt giyen de değil bildiğin sıçan, 5 yıldır öylece duran bu minibüste bir düğmeye dokunuyor ve Ant Man geri gelip bütün Avengers ahalisine bir fikir veriyor. Bu fikir de bir zaman makinesi yapıp geçmişe gidip her şeyi düzeltmek.

 

Ayrıca bir diğer saçmalık ise Ant Man'in Avengersların yanına gitmeden önce yüzlerce  taşın üzerinde yazılı olan binlerce kaybolmuş insanın adı içerisinde kendininkini 5 saniyede bulması…

 

Murat Soner’in eleştirileri ile dolu Avengers End Game incelemesi için daha fazla detayı aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.