Avni Yıldırım'dan Canelo Yenilgisi Sonrası İlk Açıklama! Telafi Edeceğim!

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Süper Orta Siklet Dünya Boks Şampiyonası maçında Meksikalı Canelo'ya 3 raunt sonunda mağlup olan milli boksör Avni Yıldırım, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada yenilgiden dolayı sevenlerinden özür dilerken, bunu telafi edeceğini söyledi. 

 

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Süper Orta Siklet Dünya Boks Şampiyonası maçında Meksikalı Canelo'ya 3 raunt sonunda mağlup olan milli boksör Avni Yıldırım, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada yenilgiden dolayı sevenlerinden özür dilerken, bunu telafi edeceğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran milli boksör Avni Yıldırım, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada yenilgiden dolayı sevenlerinden özür dilerken, bunu telafi edeceğini söyledi. 

 

Telafi edeceğim! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Üzdüğüm için özür dilerim ama içiniz rahat olsun telafi edeceğim. Spor da zaferler yaşanır yenilgiler de olur. Ağır bir mağlubiyet yaşadım. Son 2 yıl ringe girmemiş olsam da, 2 ameliyat geçirmiş olsam da karşımdaki rakip Canelo dünya nın en iyi boksörü olsa da mazeret aramayacağım. Canelo yu tebrik ediyorum. Dünya nın zirvesini açık ara hak ediyor. Yenilgim çok ağırıma gitti ama artık tekrar ayağa kalkma zamanı geldi. Sağlığım yerinde olduğu sürece daha da çok çalışacağım ve daha da güçlü geri döneceğim. En kısa zaman da ringe girip, herkesi onurlandıracağım ve inşallah müsade ederseniz kalbinizi de geri kazanacağım. Bu sözü size veriyorum. Bugüne kadar beni desteklediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizi üzdüğüm için de özür diliyorum. Telafisi gelecek çok yakında. Mayıs’ta gerçekleşecek olan middleweight maçıma hazırlanıyorum." ifadelerini kullanan Yıldırım sosyal medyada sevenlerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

avni yildirim ozur diledi