Avustralya Okan Canpolat'ın İntikam Filmini Konuşuyor!

Son dönemde yer aldığı filmlerle adından söz ettiren oyuncu Okan Canpolat'ın çektiği İntikam filmi Avustralya'da gündem oldu. 

 

Son dönemde yer aldığı filmlerle adından söz ettiren oyuncu Okan Canpolat'ın çektiği İntikam filmi Avustralya'da gündem oldu. Son dönemde yapımcılığını üstlendiği filmlerle adından söz ettiren yapımcı Okan Canpolat'ın çektiği İntikam filmi Avustralya'da gündem oldu. 

 

avustralya okan canpolat in intikam filmini konusuyor

 

Avustralya onu konuşuyor!

 

avustralya okan canpolat in intikam filmini konusuyor

 

Canbolat Çektiği İNTİKAM adlı film ile Türkiye'nin gururu oldu. İstanbul'da başladığı oyunculuk kariyerine Avustralya'da devam eden Adanalı Okan Canbolat, kendisinin yazıp yönettiği ve oynadığı ''İntikam'' (Revenge) adındaki filmiyle kıtalararası bir üne kavuştu. Avustralya ve İstanbul'da çekimleri tamamlanan filmde güzel oyuncu Wilma Elles ile başarılı bir işe imza atan Okan Canbolat'ın  'İntikam' adlı filmi kıtalar arasında da büyük ilgi görüyor.  Avustralya'da Plex TV'den dağıtımı gerçekleştirilen filmin değerini dünyada ünlü IMDB adlı kuruluş belirledi. 5 milyon dolar değer biçilen filmin kadrosunda,  Hollywood oyuncusu Anna Hera, Wilma Elles, Esra Sönmezer, Tanfer German, Necdet Kökeş gibi oyuncular yer alıyor.Avustralya'da yaptığı işlerle adeta herkesin ilgi odağı haline gelen Canbolat ,IMDB'de filmi için bir hayli yüksek puan alarak, filmin Avustralya dışında Amerika, Kanada, Yeni Zelanda gösterime girmesini sağladı.