Ayaktan Köprüye Geçme Egzersizi Nasıl Yapılır?

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ebru Karaduman, yayınladığı videosunda ayaktan köprüye geçme egzerisizi konusunda temel basamakları anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ebru Karaduman, yayınladığı videosunda ayaktan köprüye geçme egzerisizi konusunda temel basamakları anlattı. Son dönemde yayınladığı spor içerikleri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Ebru Karaduman, yayınladığı videosunda ayaktan köprüye geçme egzerisizi konusunda bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda ayaktan köprüye geçme egzersizi konusunda "Cimnastik gerçekten zor! Ciddi beceri, tutku, azim, disiplin ve her gün pratik isteyen bir spordur. Sadece fiziksel beceri değil aynı zamanda mental güçte bu spor branşında çok etkin bir rol oynamaktadır. Ayak parmak ucunuzdan saçınızın teline kadar bedeninize hakim olmanız ve konsantrasyonunuzu bozmamanız gerekmektedir. En önemli bilinmesi gereken nokta ise, tüm hareketlerin birbirine bağlı ve tamamlayıcı olmasıdır.

 

Örneğin iyi bir takla atmayı bilmiyorsanız, amut, amut yapmayı bilmiyorsanız çember yapamazsınız... Bu hareketler zinciri böyle uzar gider. Uzun lafın kısası bu videoda hedefimiz ayaktan köprüye inmeyi başarmak. Ama önce, çok iyi bir ısınma yapmalısınız, hemen ardından iyi bir geri köprü yapıyor olmalısınız. Ben bu basamaklamaları sizler için uygularken iyi bir geri köprü yaptığınızı varsaydım, eğer geri köprü hareketini yapamıyorsan. Önce bu video ile en iyi şekilde köprü yapmayı başarmalısın" ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.