Aybüke Pusat'ın Furkan Andıç Paylaşımı Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aybüke Pusat hakkında aşk yaşadığı iddia edilen Furkan Andıç ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşırken, yaptığı paylaşım olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aybüke Pusat hakkında aşk yaşadığı iddia edilen Furkan Andıç ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşırken, yaptığı paylaşım olay oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aybüke Pusat hakkında aşk yaşadığı iddia edilen Furkan Andıç ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşırken, yaptığı paylaşım olay oldu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Eveeet! Bu fotoğraf geçen sene bugün çekildi. Uzun bi’ yolculuğun ilk günü benim için. Garip de bi hikayesi var. Ama çok uzun, üşendim Bu insanları, bu işi çok sevmiştim. Bütün ekibe selam olsun" ifadelerini kullanan Pusat bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;