Aybüke Pusat'tan Aslı Bekiroğlu'nun İfşa Edilen Görüntülerine Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Twitter sayfasından Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Twitter sayfasından Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Twitter sayfasından Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen özel görüntüleriyle ilgili "Bireylerin kişisel verilerinin iradeleri dışında paylaşılması ne zamandan beri bu kadar normalleştirildi? Hemcinsimin başına gelen bu şiddet olayı mide bulandırıcıdır ve suçtur. Umarım sorumlu olanlar en kısa zamanda bulunup cezalandırılır. Siz de paylaşmak yerine yapılanın ne olduğunu doğru analiz edin. Açmayın, paylaşmayın, konuşmayın. Şikayet edin." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Aybüke Pusat'ın o paylaşımı;