Ayça Ayşin Turan Alp Navruz Aşkı Gerçek Mi Oldu?

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz set aşkı gerçek mi oldu? Star TV'de yayınlanan ve final yapan Ada Masalı dizisinde başrolü paylaşan oyuncular Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın aşk söylentileri bugün yaptıkları paylaşım ile iyice yüksek sesle konuşulur hale geldi. Peki Ayça Ayşin Turan Alp Navruz set aşkı gerçek mi oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz set aşkı gerçek mi oldu? Star TV'de yayınlanan ve final yapan Ada Masalı dizisinde başrolü paylaşan oyuncular Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın aşk söylentileri bugün yaptıkları paylaşım ile iyice yüksek sesle konuşulur hale geldi. Son dönemde adları aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncular Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın aşk söylentileri bugün yaptıkları paylaşım ile iyice yüksek sesle konuşulur hale geldi. Peki Ayça Ayşin Turan Alp Navruz set aşkı gerçek mi oldu? Cevaplar haberimizde..

 

alp navruz ayca aysin turan dan mutluluk paylasimi

 

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz set aşkı gerçek mi oldu?

 

Star TV'de yayınlanan ve final yapan Ada Masalı dizisinde başrolü paylaşan oyuncular Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın aşk söylentileri bugün yaptıkları paylaşım ile iyice yüksek sesle konuşulur hale geldi. Aralık ayının son haftasında Etiler'de objektiflere takılan Alp Navruz, muhabirlerle sohbet etmişti. Ünlü isim, meslektaşı ve 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan'la set aşkının gerçeğe dönüştüğü iddialarına yanıt vermişti.

 

"ARAMIZDA DUYGUSAL BİR ŞEY YOK" DEMİŞTİ!

 

Daha önce aşk iddialarını "Güzel bir arkadaşlığımız var, şu an aramızda duygusal bir şey yok" sözleriyle reddeden yakışıklı oyuncu, itirafıyla şaşırtmıştı.

 

"FARKLI BOYUTTA DENEMEYE BAŞLADIK" 

 

Navruz, aşk yaşadıklarını; "Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" sözleriyle ilk kez açıklamıştı.

 

AŞK İTİRAFI SONRASI İLK POZ 

Bu itiraftan günler sonra oyuncu çiften mutluluk pozu geldi. Ayça Ayşin Turan'la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan Navruz, paylaşımına bulut emojisi koydu. Aynı kareyi kendi hesabında paylaşan Turan ise paylaşımına kalp de ekledi. Ünlü çiftin yayınladığı kareler büyük ilgi gördü.

 

"EVLENMEDİM TABİİ Kİ" 

Öte yandan 'Ada Masalı' dizisinin son sahnesinde gelinlik ve damatlık olunca, ikilinin gerçekten evlendiklerine dair haberler çıkmıştı. Ayça Ayşin Turan, “Evlenmedim tabi ki. O senaryoydu zaten” açıklamasını yapmıştı. Muhabirlerin aşk hakkındaki ısrarlı sorularına rağmen ilişkisi hakkında konuşmak istemeyen güzel oyuncu, “Her şey çok güzel. Hava da güzel, bakın yağmur falan yağıyor” sözleriyle, konuyu değiştirmişti.