Ayça Ayşin Turan Beni Çok Utandırdınız Dedi! Dikkat Çeken Alp Navruz Açıklaması!

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz aşkı için ne dedi? Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çifti geçtiğimiz günlerde yılın sembol çifti seçilirken, Ayça Ayşin Turan önceki gün görüntülendiği bir mekan çıkışı sevgilisi Alp Navruz ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Ayça Ayşin Turan Alp Navruz aşkı için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz aşkı için ne dedi? Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çifti geçtiğimiz günlerde yılın sembol çifti seçilirken, Ayça Ayşin Turan önceki gün görüntülendiği bir mekan çıkışı sevgilisi Alp Navruz ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Ayça Ayşin Turan Alp Navruz aşkı için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Beni çok utandırdınız!

 

Oyuncu Ayça Ayşin Turan, önceki akşam Etiler'deki bir restoranda objektiflere yansıdı.'Ada Masalı' dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Ayça Ayşin Turan (29) ile Alp Navruz (32), dizi bittikten sonra aşklarını ilan etmişti. Etiler'de objektiflere yansıyan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili yöneltilen soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Ayça Ayşin Turan, önceki akşam Etiler'de bir restorandaydı. Çıkışta gazetecilerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, "Dizimizi bitirdik. Şu an dinlenmekle geçiyor. Gelen projeleri okuyoruz. Güzel projeyi bekliyoruz" dedi. "Dizi aşkı gerçek oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna 29 yaşındaki güzel, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda" yanıtını verdi.

 

Böyle şeyler beni gururlandırıyor!

 

Alp Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını belirten oyuncu, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp'le çalışmayı çok seviyorum" açıklamasını yaptı. İçeride oturduğu sırada kendisi için 20 tweet atılan oyuncuya bunun hatırlatılması üzerine, "Böyle dönüşlerin olması beni çok heyecanlandırıyor. Gurur verici bir durum. Çok mutlu oluyorum" ifadelerini kullandı.

 

ayca aysin turan beni cok utandirdiniz dedi