Ayça Ayşin Turan İle Alp Navruz Arasında Kıskançlık Krizi İddiası! İşte Detaylar!

Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında sette kıskançlık krizi çıktığı iddia edilirken, bu iddia sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında sette kıskançlık krizi çıktığı iddia edilirken, bu iddia sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında sette kıskançlık krizi çıktığı iddia edilirken, bu iddia sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Yaklaşık 8 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilişkisinde kriz çıktı. İki ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladığı iddia edildi.

 

Kıskandı

 

Sevgilisinin, Ekin Koç ile rol aldığı dizisinin setine giden Navruz'un, senaryodaki yakınlaşma sahneleri nedeniyle kıskançlık krizine girdiği ve tartışma çıkardığı söyleniyor.

 

Sete gelmesini yasakladı

 

Set çalışanlarının bu durumdan rahatsız olduğunu gören Ayça Ayşin Turan'ın ise sevgilisi Alp Navruz'a sete gelmemesi konusunda uyarıda bulunduğu konuşuluyor.