Ayça Ayşin Turan İle Alp Navruz Aşk Yaşıyor Mu? Alp Navruz Açıkladı!

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz aşk yaşıyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Alp Navruz önceki gün kameralara yansırken, Ayça Ayşin Turan ile ilişkileri olduğu iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Peki Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz aşk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz aşk yaşıyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Alp Navruz önceki gün kameralara yansırken, Ayça Ayşin Turan ile ilişkileri olduğu iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alp Navruz önceki gün kameralara yansırken, Ayça Ayşin Turan ile ilişkileri olduğu iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Peki Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz aşk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz aşk yaşıyorlar mı?

 

Final yapan 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan ile adı aşk dedikoduların karışan oyuncu Alp Navruz, 'aşk' iddiası hakkında konuştu. Oyuncu son dönemde rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan'la set aşkının gerçeğe dönüştüğü iddialarıyla ilgili "Güzel bir arkadaşlığımız var, duygusal bir şey şu an aramızda yok" diye konuştu. İkili, 'Ada Masalı' dizisinde kamera karşısına geçmişti. 

 

ayca aysin turan ile alp navruz ask yasiyorlar mi alp navruz acikladi