Ayça Ayşin Turan İle Alp Navruz Ayrıldılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, ile sevgilisi Alp Navruz 10 aylık aşklarını noktaladılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, ile sevgilisi Alp Navruz 10 aylık aşklarını noktaladılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, ile sevgilisi Alp Navruz 10 aylık aşklarını noktaladılar. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Yaklaşık 10 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, yollarını ayırdı. İkili, birbirlerini sosyal medyada takipten çıktı. Alp Navruz (32) ile Ayça Ayşin Turan (29), geçtiğimiz yıl aralık ayında aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Daha önce, "Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" açıklamasını yapan çiftin birlikteliği ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı.

 

AYRILDILAR

 

Turan ile Navruz, birbirlerini sosyal medyada takipten çıktı. Yer aldıkları fotoğrafları da silen ikili, böylece ayrıldıklarını gözler önüne serdi.

 

AŞK DOLU BAKIŞ

 

Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz haftalarda bu fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Ünlü oyuncunun sevgilisine aşk dolu bakışları ise dikkatlerden kaçmamıştı.

 

"BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ”

 

Ayrıca daha önce Etiler'de görüntülenen Ayça Ayşin Turan, gazetecilerin, "Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vermişti. Oyuncu, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda" demişti.

 

"SEVE SEVE OYNARIZ”

 

Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.