Ayça Ayşin Turan'ın Makyajsız Yaz Paylaşımı Beğeni Topladı! Huzur Veren Bir Güzelliği Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan Instagram sayfasından yaptığı makyajsız yaz paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan Instagram sayfasından yaptığı makyajsız yaz paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan Instagram sayfasından yaptığı makyajsız yaz paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

ayca aysin turan in makyajsiz yaz paylasimi begeni topladi huzur veren bir guzelligi var

 

Huzur veren bir güzelliği var!

 

Son dönemde Netflix'te yayınlanan başrolünü Ekin Koç ile paylaştığı Sen İnandır filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan makyajsız paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Paylaşım için takipçilerinden Allah diyorm ya", "Doğal makyajsız bu kadar güzel olması", "Herşey çok güzel", "Bana huzur veren bir doğal güzelliği var ", "askım güzelliğinle doğayı büyülemişsin her zamanki gibi" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu.