Ayça Ayşin Turan Ve Alp Navruz Aynı Projeye Sıcak Bakıyorlar!

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu çift Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan önceki gün ilk kez görüntülenirken, aynı projede ikinci kez yer almaya sıcak baktıklarını ifade ettiler. 

 

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu çift Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan önceki gün ilk kez görüntülenirken, aynı projede ikinci kez yer almaya sıcak baktıklarını ifade ettiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu çift Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan önceki gün ilk kez görüntülenirken, aynı projede ikinci kez yer almaya sıcak baktıklarını ifade ettiler. 

 

Aynı projede tekrar yer almaya sıcak bakıyoruz!

 

İlk kez görüntülenen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti birlikte yeni bir proje fikrine yeşil ışık yaktı! Mutlulukları gözlerinden okunan İkili, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularına cevap veren Alp Navruz; “Ayça Ayşin Turan’la birlikte tekrar bir proje olacak mı?” sorusuna ”Şu an birlikte projeler okuyoruz. Birlikte bir proje gelirse tabii ki olur, dijital bir iş falan birlikte oluruz.” yanıtını verdi. İlişkileri hakkında da konuşan Navruz “İlişkimiz çok güzel gidiyor, mutluyuz.” dedi. Yazlık baktıkları haberlerine de “Öyle bir şey yok. Biz de sizden duyuyoruz.” dediler. 

 

ayca aysin turan ve alp navruz ayni projede yer almak istiyorlar