Ayça Çağla Altunkaya Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

ayca cagla altunkaya kimdir nereldir kac yasindadir

 

Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ayça Çağla Altunkaya kimdir? 1999 Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya, 21 yaşındadır. Sevgilisi Acun Ilıcalı ise 29 Mayıs 1969 doğumludur. Basketbol ile ilgilenen Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik okulundan mezun olmuştur. Hala Yalova’da ikamet eden Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz günlerde Survivor’un çekildiği Dominik Cumhuriyeti’nde ortaya çıkmıştır. İkilinin aşk yaşadığı ilk kez, Acun Ilıcalı’ya ait sürat teknesinde çekilmiş fotoğraf sonrası ortaya çıkmıştır. Ayça Çağla Altunkaya’nın, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı ile olan benzerliği de internetin en çok konuşulan konularından biri olmuştu.