Aycan Yanaç'tan Olay Seda Ocak Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu ve Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seda Ocak ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu ve Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seda Ocak ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu ve Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seda Ocak ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu ve Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seda Ocak ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seda Ocak ile ilgili "Antipatik #seda" ifadelerini kullanan ünlü futbolcu sosyal medyada gündem oldu.