Aygün Aydın Amerika'da Okumak İstediği Bölümü Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Aygün Aydın Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika'da okumak istediği bölümü açıklarken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Aygün Aydın Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika'da okumak istediği bölümü açıklarken, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Aygün Aydın Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika'da okumak istediği bölümü açıklarken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

aygun aydin amerika da okumak istedigi bolumu acikladi

 

Beyin cerrahı bölümünde okumak istiyor!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Hayatımın o kadar tehlikeli bir dönemindeyimki her an her şey olabilirim. Yeni bir yere yerleşebilir, evlenebilir, yeni bir şirket kurabilir veya sırra kadem basıp o hep isteyip ama hiç cesaret edemediğim beyin cerrahisi bölümünü Amerika’da okumak için sınava hazırlanmaya başlayabilirim." ifadelerini kullanan Aydın sosyal medyada gündem oldu. 



Etiketler: