Aygün Aydın'dan Arzu Sabancı'ya Kayınvalide Göndermesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı tangalı paylaşımıyla Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'ya kayınvalide göndermesinde bulunurken, bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı tangalı paylaşımıyla Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'ya kayınvalide göndermesinde bulunurken, bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı tangalı paylaşımıyla Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'ya kayınvalide göndermesinde bulunurken, bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu.  

 

Aygün Aydın'dan, Instagram'da paylaştığı tangalı fotoğrafının altına gelen yorumlara verdiği cevaplarla, eski aşkı Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'ya 'kayınvalide' göndermesi. Hakan Sabancı'ya yönelik hakaretleri nedeniyle ceza alan Aygün Aydın, bu sefer de bir takipçisinin Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı hakkında "Artık gelini olamayacaksın" sözüne sinirlendi. Mor tangasını gösterdiği fotoğrafın altına gelen yoruma yanıt veren Aydın, "Hayır canım, o benim kayınvalidem olamayacak. Kendi kaybetti" ifadelerini kullandı. İş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı polemikler nedeniyle bir türlü magazin gündeminden düşmeyen Aygün Aydın, bu sefer de Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı hakkındaki bir yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi. Aygün Aydın pantolonunun düğmelerini çözüp tangasını gösterirken çektiği pozunu sosyal medyadan paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. 

 

aygun aydin dan arzu sabanci gondermesi 1

 

Evi sıcak diye soyunmuş! 

 

"Neden soyundun?" diyen takipçilerine oyuncu "Ev sıcak" yanıtını verirken, Arzu Sabancı hakkında gelen yorum dikkatlerden kaçmadı.

 

"Asla Arzu Sabancı'nın gelini olamayacaksın"

 

Fotoğrafının altına gelen "Asla Arzu Sabancı'nın gelini olamayacaksın" yorumuna cevap veren Aygün, "Hayır canım düzelteyim. O benim kayınvalidem olamaz artık. Tak başına otursun yalısında, sıkılmaya devam etsin. Ben olsam orada neşe, eğlence olurdu. Ben değil o kaybetti. Benden başkası da onun oğlunu dizginleyemez. Bir ömür kahrını çekmez" dedi.

 

İşte o yorum;

 

aygun aydin dan arzu sabanci gondermesi 2