Aykut Elmas'tan 5 Kuruşluk Elektrik Faturası İçin Sitem!

Sosyal medyada yaptığı ilginç ve eğlenceli skeçlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 5 kuruşluk elektril faturası için sitemde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı ilginç ve eğlenceli skeçlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 5 kuruşluk elektril faturası için sitemde bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 5 kuruşluk elektril faturası için sitemde bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ben bugün internetten ödenemeyen 5 kuruş için abone merkezine gittim anne. Sitem olsun diye kartla ödemek istedim ve ödemem alınmadı, üstüne hanımefendi sesini yükseltip isteğimi abes buldu. Ben bugün 5 kuruş için laf yedim anne. Dünya ilginç anne. Doğurma beni bi daha anne" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu tweeti ile dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım,